Informatie

Wildlands Run Emmen 

Op vrijdagavond 16 september 2022 gaat de 1ste editie van de Wildlands Run Emmen plaatsvinden; hardlopen op een hele unieke plek, in Wildlands Adventure Zoo Emmen. 

Onderstaand vind je belangrijke informatie en lees je wat je zoal ontvangt als jij je als particuliere deelnemer of als bedrijf inschrijft voor Wildlands Run Emmen. Ook op andere plekken op deze site vind je relevante informatie over de Wildlands Run. 

Deelnemersinformatie:

1. Inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 1 april 16.00 uur via de inschrijfbutton op onze website. Inschrijven is mogelijk t/m 1 september, tenzij we eerder het maximale aantal van 1.500 inschrijven hebben behaald. De inschrijving is per 1 augustus gesloten i.v.m. het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

2. Op de wedstrijddag 16 september 2022 is er geen mogelijkheid tot inschrijving.

3. Bij jouw inschrijving kies jij ervoor of jij jouw startnummer komt ophalen of dat jij deze laat opsturen voor € 2,95. Ophalen van jouw startnummer kan op donderdagavond 15 september tussen 18.00 - 20.00 uur bij de Expeditie (shop van Wildlands Adventure Zoo Emmen).

LET OP!! Bij jouw inschrijving krijg je eenmalig de kans om voor opsturen of ophalen te kiezen. Later wijzigen is niet mogelijk. 

Inschrijfgeld particuliere deelnemers:

- Wildlands Run (+/- 5 of +/- 7,5 km) € 21,-  

- Kids Run (+/- 500 en +/- 1.000 meter) € 10,- 

Het startbewijs bestaat uit; 
1.
Startnummer inclusief tijdregistratie 
2.
Spelden 
3. Muzikale begeleiding onderweg
4. Waterpunt onderweg voor 5 en 7,5 km
5.
Digitaal klassement 
6.
 Gave medaille 
7. EHBO
8. Heerlijk, verfrissend finishdrankje  

Inschrijfgeld Business Run deelnemers:

Business Run (+/- 5 km) € 169,- excl. BTW 

Het startbewijs bestaat uit; 
1.
Startnummer inclusief tijdregistratie 
2.
Spelden 
3.
Muzikale begeleiding onderweg
4. Waterpunt onderweg
5.
Digitaal klassement 
6.
 Gave medaille 

7. EHBO
8. Heerlijk, verfrissend finishdrankje

Plus

  • Bedrijvencompetitie met uitslag op LinkedIn
  • Bedrijfsnaam op www.wildlandsrun.nl 
  • Extra drankje in de Business Lounge
  • Wij sturen uw pakket (startnummers etc.) op

Betaling
Betaling geschiedt direct bij inschrijving per iDEAL. Bij de Business Run betaal je achteraf via een factuur.

Restitutie
Eenmaal betaald voor producten of diensten is restitutie van ontvangen gelden niet mogelijk. 

Shirt
Via onze inschrijfmodule kun jij het gave en unieke Wildlands Run shirt bestellen. Informatie zoals prijzen en maten vind je op de pagina 'Inschrijven'. Het shirt wordt niet opgestuurd en kun je ophalen bij de Expeditie (shop Wildlands Adventure Zoo Emmen) op donderdagavond 15 september tussen 18.00 en 20.00 uur en op vrijdag 16 september tussen 10.00 en 22.00 uur bij de Expeditie. Ophalen op een ander moment is niet mogelijk. Wanneer jij jouw bestelde shirt niet op de aangegeven momenten komt ophalen, vervalt jouw recht op het shirt. 

Start- en finishlocatie
De startvakken bevinden zich voor de ingang van Wildlands Adventure Zoo Emmen op het Raadhuisplein. De start en finish is op het entreeplein in Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Starttijden

- Kids Run (+/- 500 en +/- 1.000 mtr); vanaf 18.00 uur

- Afstanden (+/- 5 en +/- 7,5 km) vanaf 18.30 uur

- Business Run (+/- 5 km); vanaf 19.30 uur

Een rondje door het park is ongeveer 2,7 km. Twee keer zo'n rondje is dus +/- 5 km en drie keer zo'n rondje is +/- 7,5 km. 

Limieten
Voor de Wildlands Run 2022 is er een limiet van 1.500 deelnemers inclusief 150 deelnemers aan de Kids Run.

Toeschouwers
Wildlands is tijdens de Wildlands Run Emmen gratis toegankelijk voor publiek. Publiek is van harte welkom op het centrale plein voorbij de ingang én bij het Poolstation, bij de ijsberen. 's Avonds zal ook de Expeditie (shop) en horeca geopend zijn.

Deelname
Door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier verklaar jij op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan de Wildlands Run en akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden zoals vermeld op www.wildlandsrun.nl. Ook verklaar jij het inschrijfformulier naar waarheid te hebben ingevuld.