Nieuws

Emmen, 6 mei 2022

Al meer dan 600 deelnemers schreven zich in voor de 1ste editie van de WILDLANDS RUN EMMEN!!
 
We zijn super blij met alle deelnemers die zich al hebben ingeschreven. Voor de 1ste editie van de WILDLANDS RUN EMMEN zijn slechts 1.500 startbewijzen beschikbaar, dus wacht niet langer en schrijf je in via onze website. 


Emmen, 1 april 2022

Het is écht geen grap, vandaag, vrijdag 1 april, gaat om 16.00 uur de inschrijving open voor de 1ste editie van de WILDLANDS RUN EMMEN. 

Na maanden van voorbereiding zijn we erg blijf dat we eindeloos 'los kunnen' gaan. We hopen natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent als wij en we jou op vrijdag 16 september aan de start zien. 
 
Emmen, 31 maart 2022

Nog 1 dag en dan gaat op vrijdag 1 april, geen grap ;-), de inschrijving open voor de 1ste editie van de WILDLANDS RUN EMMEN! Wij kijken er enorm naar uit, hopelijk jij ook. 

Zit jij morgen om 16.00 uur klaar en behoor jij tot de mensen die komend weekend tegen vrienden kan zeggen dat jij erbij bent op vrijdagavond 16 september tijdens de 1ste editie? 

Emmen, 18 maart 2022

Op 11 februari hebben wij via social media een 'sneak peak' van het parcours van de WILDLANDS RUN EMMEN gedeeld. 


Het parcours in tot stand gekomen in nauw overleg met de dierenverzorgers en events coördinator van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Binnenkort delen wij de route ook via onze website. 

Emmen, 18 maart 2022

MM4 Events en Wildlands Adventure Zoo Emmen hebben de handen ineen geslagen en organiseren op vrijdagavond 16 september 2022 de eerste editie van de WILDLANDS RUN EMMEN.

Meer info over dit evenement zal in de loop van het jaar bekend worden gemaakt via onze socials en website.