Over de Wildlands Run

Op vrijdagavond 16 september 2022 gaat de eerste editie plaatsvinden van de Wildlands Run Emmen. De Wildlands Run is tot stand gekomen door een samenwerking tussen MM4 Events en Wildlands Adventure Zoo Emmen. Beide partijen kennen elkaar al ruime tijd, mede door andere evenementen die MM4 Events organiseert. 

Unieke en exclusieve gelegenheid
Tijdens de Wildlands Run krijg jij als deelnemers de unieke en exclusieve gelegenheid om hard te lopen door Wildlands. Dit mag slecht één keer per jaar en alleen tijdens de Wildlands Run. De route brengt jou dwars door het park. Je loopt in het park zowel vóór als ook áchter de schermen. 

Dierenwelzijn 
Als deelnemer ben je te gast in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Het dierenwelzijn in Wildlands Adventure Zoo Emmen staat ten allen tijde bovenaan. Dit geldt vanzelfsprekend ook tijdens de Wildlands Run. Het streven is om jou als hardloper zoveel mogelijk dieren te laten zien, maar daarin kunnen we geen toezeggingen, juist omdat het dierenwelzijn bovenaan staat.

Jong en oud
De Wildlands Run is er voor jong en oud. Kinderen van 4 tot en met 10 jaar doen mee aan de Kids Run en vanaf 11 jaar mag je meedoen aan de hoofdafstanden +/- 5 en +/- 7,5 kilometer.